Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]снимка Иван Бакалов, фейсбукКато се появи нова

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgснимка Иван Бакалов, фейсбукКато се появи нова
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Ако се появи партия на служебните министри, ще погълне избирателите на ИТН, ДБ и ИБНИ

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

фотография Иван Бакалов, фейсбук

Като се появи нова партия на служебните министри, гласовете анти-ГЕРБ ще се разделят на 5 партии в Народното събрание. Да не си намерения някой, че съм срещу. Само се притеснявам по какъв начин ще сформират държавно управление, като се има поради досегашният опит... Такава нова партия ще погълне гласоподавателите на злополучните Има Такъв Народ, Демократична България и ИБНИ, които се демонстрираха неспособни да сформират държавно управление. И Българска социалистическа партия около тях, въпреки че те бяха най-сговорчиви. ИБНИ може да не мине 4-процентната преграда и отново да са четири партии, но циркът е неминуем. Дано този път си научат урока, че към този момент станахме за смях, със международен връх - три пъти избори за 8 месеца.

Това разяснява във фейсбук журналистът Иван Бакалов.

Ето какво написа още:

И всякога беше ясно, че държавно управление може да има единствено с коалиция от минимум три партии. Само че те по този начин се изпокараха и обиждаха, че направиха проблематично съставянето на държавно управление и в бъдещия парламент. Затова нова партия ще ги изяде и избута в ъгъла. И незабавно клакьорите оплаквачки ще запеят по какъв начин зли сили убиват политическото, убиват партиите и т. н. в един хор с Борисов,, който ще е най-гръмогласен срещу такава нова партия.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР